Online vadbe in vadba v živo – Kinezio HIBRID

Odkrijte edinstveno izkušnjo s Kinezio HIBRID, kjer kombiniramo online vadbe in vadbo v živo za maksimalno prilagoditev in individualizacijo.

Odkrijte edinstveno izkušnjo s Kinezio HIBRID, kjer kombiniramo online vadbe in vadbo v živo za maksimalno prilagoditev in individualizacijo.

Odkrivanje novega načina vadbe, ki harmonično združuje elemente online vadb in vadbe v živo, je bistvo programa Kinezio HIBRID. Ta pristop je namenjen vsem, ki iščejo prilagodljivost in personalizacijo pri svoji telesni aktivnosti, ne da bi pri tem žrtvovali strokovno vodstvo in podporo. Kinezio HIBRID razvija programe, ki so oblikovani z mislijo na vaše specifične potrebe in omejitve, kar zagotavlja, da je vsaka vadba učinkovita in dostopna od koder koli.

Premagajte omejitve z online vadbo in vadbo v živo

Ste že kdaj občutili, da vam bolečine preprečujejo polno udeležbo v vadbenih aktivnostih? Ali vas skrbi, da vaš trenutni vadbeni program ne upošteva vaših osebnih omejitev? Morda čutite, da ste izključeni iz družbe športno aktivnih ali pa preprosto izgubljate preveč časa za vožnjo do vadbenega centra. Če se lahko poistovetite z enim ali več izmed teh vprašanj, bi lahko bila rešitev za vas Kinezio HIBRID.

Kinezio HIBRID ponuja inovativno kombinacijo skupinskih vadb v živo in online, kar vam omogoča, da se pridružite iz udobja svojega doma. Naše skupine so namerno omejene na največ 8 udeležencev, od katerih so lahko le 4 prisotni v živo, zagotavljajoč tako optimalno individualizacijo in pozornost za vsakega udeleženca.

Zakaj je diagnostika telesa ključnega pomena?

Pred začetkom katerega koli programa pri nas je obvezno opraviti diagnostično telesa. To nam omogoča, da natančno spoznamo vaše fizične sposobnosti, omejitve in posebne potrebe. Na podlagi diagnostike magister kineziologije prilagodi vadbeni program, da optimalno ustreza vašim osebnim potrebam, pri čemer se uporabljajo enostavni pripomočki in vaje z lastno težo. Programi niso šablonski, temveč skrbno prilagojeni, da spodbudijo izjemne napredke.

Premagovanje omejitev z prilagojenimi programi in tehnološko podporo

V Kinezio HIBRIDu popolnoma razumemo, da lahko fizične omejitve, kot so bolečine, znatno vplivajo na vašo sposobnost in motivacijo za vadbo. Zato smo razvili poseben pristop, ki je povsem prilagojen posameznikom. Uporabljamo specifične metode, ki so usmerjene v lajšanje bolečin in splošno izboljšanje počutja.

Naš pristop temelji na individualiziranih programih, ki so oblikovani po temeljiti diagnostiki vašega telesnega stanja. Ta pristop omogoča, da se vsaka vadba in aktivnost prilagodi vašim zmožnostim in potrebam, kar pomeni, da lahko vadite učinkovito in brez nepotrebnega tveganja.

Ker pa se zavedamo tudi morebitnih tehnoloških omejitev pri online vadbi, vam nudimo vso potrebno podporo še pred začetkom programa. To vključuje preverjanje in prilagajanje vaše opreme za online udeležbo, kar zagotavlja, da boste lahko brez težav sledili vadbi od doma. Tako tehnološke ovire ne predstavljajo prepreke za vašo udeležbo in napredek v programu.

Na ta način Kinezio HIBRID zagotavlja, da so fizične in tehnološke omejitve premagane, omogoča vam, da se osredotočite na svoje cilje in dosežete optimalne rezultate v varnem in podpornem okolju.

Vključevanje in podpora

Pomanjkanje motivacije je pogosta težava, ki jo naši udeleženci lahko doživljajo. Kinezio HIBRID naslavlja to z rednim spremljanjem vašega napredka in omogočanjem stalnega posveta s kineziologom. Ta dvojni pristop zagotavlja, da ste vedno na pravi poti in da se počutite motivirane ter podprte skozi celotno trajanje programa.

Priključite se Kinezio HIBRIDu (online vadbe in vadbe v živo)

Ne dovolite, da vas bolečine ali logistične omejitve odvrnejo od doseganja vaših ciljev. Z našimi prilagodljivimi online in v živo vadbami, obvezno diagnostiko in individualiziranim pristopom, Kinezio HIBRID ponuja rešitve, ki resnično delujejo. Odkrijte, kako lahko naš program izboljša vaše zdravje, počutje in športno zmogljivost. Pridružite se nam in začutite razliko, ki jo lahko naredi prilagojena vadba.

Brezplačni kineziološki posvet

Če niste prepričani, kaj storiti in bi radi na kratko spregovorili o vaših težavah, smo vam na voljo za 15-minutni brezplačni online posvet (Zoom). Za brezplačni 15-minutni posvet s kineziologom se prijavite preko naše spletne rezervacijske platforme s klikom na gumb spodaj ali pokličite na telefonsko številko 041 367 441.

V prvem koraku izberite možnost za posvet, nato izberite čas, ki vam ustreza, in sledite preostalim navodilom korak za korakom.

Kontaktni podatki

Za vaje nam
pišite