Artroza kolena: razumevanje bolezni in moč kineziološke obravnave

O pomembnosti telesne aktivnosti starejših govorijo vsi strokovnjaki in ob bogati ponudbi se lahko starejši odločajo za številne aktivnosti, ki so organizirane v okviru športnih centrov, društev ali zavodov. Starejši so vedno bolj aktivni in dejstvo, da je marsikateri 60 ali 70 letnik zmogljivejši od povprečnega mladostnika, ne preseneča več.

Fitnes klinika je na webinarji v vlogi strokovnjaka na področju kineziologije in predstavi Diagnostiko telesa, ko s prilagojenimi vprašalniki in gibalnimi testi posameznika varno usmeri v priljubljeno aktivnost.

Enostavno sem se na poti življenja uprla večini pričakovanj družbe, postavila svoje normative, odpovedala službi in izbrala delo. Delo, ki me navdihuje, postavlja vedno nove izzive, ki me nagrajuje z izjemnimi ljudmi s katerimi ustvarjamo zavidljivo energijo.

Zdrznem se ob misli, da moja delovna pot na področju športa šteje že drugo desetletje in niti za trenutek ne pomislim na leta, upad energije ali naveličanost. Ravno nasprotno, drznem si "domišljati", da sem šele na začetku mojih "sanj", kar mi vedno znova pričara nasmeh in obdari z neskončno energijo.