Poškodbe pri rekreativnem športu

Poškodbe in posledično deformacije so zelo pogoste pri posameznikih, ki se ukvarjajo z rekreativnim športom in žal nemalokrat napačno ukrepamo.

V Webinarju so predstavljena priporočila za gibanje odraslih, pasti rekreativnega športa, primerna izbira vadbe, kako se pripravimo na vadbo, kako ravnamo v primeru bolečine, poškodbe, kdaj je potreben obisk zdravnika… Dr. Martin Zorko predstavi tudi najpogostejše poškodbe s katerimi se sooča v ambulanti in odgovori na številna vprašanje udeležencev dogodka.

Kinezio klinika je na webinarji v vlogi strokovnjaka na področju kineziologije in predstavi Diagnostiko telesa, ko s prilagojenimi vprašalniki in gibalnimi testi posameznika varno usmeri v priljubljeno aktivnost.

Vabljeni k ogledu celotnega Webinarja, ki je dostopen s predhodno prijavo v naslednji povezavi; 

https://www.generali.si/najboljse-zavarovanje-je-tvoje-ravnanje/webinarji/poskodbe-pri-sportni-rekreaciji

Samostojen prispevek Kinezio klinike je dosegljiv na spodnjem videu:

https://www.youtube.com/watch?v=NeNAQquPiNI

V sodelovanju z zavarovalnico Generali smo za vas pripravili posebno ponudbo za obisk Diagnostike telesa v Kinezio kliniki. Vse podrobnosti najdete v spodnji povezavi;

https://www.generali-zame.si/ugodnosti

Ponosni smo na povezovanje s strokovnjaki medicinskih ved, ker le tako lahko zagotavljamo celostno obravnavo naših strank, ki vse pogosteje povprašujejo po prilagojenemu gibanju.