ONLINE VADBE

KLINIČNI PRISTOP NA DALJAVO

KINEZIO HIBRID - online vadbe in v živo

OMEJITVE, KI VAS LAHKO ODVRNEJO

ZAKAJ JE DIAGNOSTIKA OBVEZNA ?

POVRNITEV ZDRAVJA JE NAŠE POSLANSTVO

ALI JE ZDRAVJE VAŠA VREDNOTA O TEM ODLOČATE VI

MNENJA STRANK O ONLINE VADBI

Meni je Kinezio klinika in vadba z vami res TOP. Opažam viden napredek pri zmogljivosti. Kar pa je bistvo, bolečine v ramenih in v vratu so se mi konkretno zmanjšale. To opazijo tudi Kineziologi. Vadba v virtualni izvedbi mi je vedno bolj všeč, ker se lahko pridružim tudi na dopustu. Malo vseeno pogrešam druženje v živo a v življenju je potrebno sprejeti novosti in izzive ki jih srečamo na naši poti.

Nataša Košir

Maja 2022 me je pomanjkanje gibanja pripeljalo do diagnoze centralne disekus hernije vratne hrbtenice na C5-C6. Kljub čakalni vrsti za operacijo spondiloze na Ortopedski kliniki v Ljubljani, mi je moj ortoped svetoval kineziološko vadbo za omilitev simptomov. Cilj vadbe je krepitev mišic za pravilno držo hrbtenice, kar zmanjšuje simptome hernije.

Na priporočilo ortopeda sem izbrala Kinezio kliniko, kjer so že mnogi pacienti dosegli izboljšanje stanja. Po enem mesecu vadbe so se moje bolečine občutno zmanjšale in mišice so se okrepile. Vaje in pravilna aktivacija globokih mišic so ključni za napredek. Nadaljujem s krepitvijo telesa in izboljšanjem fizične kondicije. Upam, da bom s kontinuiranimi treningi dosegla še boljše stanje in se izognila operaciji.

Zahvaljujem se mojemu ortopedu in ekipi Kinezio klinike za pomoč pri vračanju k brezbolesnemu življenju.

Mojca K.

45 Let

Najina zgodba s Kinezio kliniko se je pričela že par mesecev po otvoritvi Klinike. Naključje je hotelo, da sem si tistega leta zdrobila kost v kolenu in sem po zaključeni fizioterapija ostala prepuščena sami sebi.

Pričela sem z nadzorovano vadbo kar 2x na teden in s ciljanimi vajami za krepitev muskulature hitro prišla nazaj v formo. Navdušila sem še moža in skupaj sva hodila v Kinezio kliniko ves čas do prihoda Covida, ki je močno razburkal naša življenja. Vendar pa se je obenem pojavila res idealna rešitev za celodnevno zaposlene kot sva midva.

Najina vadba je prešla na Zoom in od takrat vadiva od doma. Nama je to idealno saj nama omogoča racionalnejšo izrabo prostega časa.

Sliši se neverjetno vendar zoom omogoča prav enak nadzor naših kineziologov nad izvajanjem vaj kot v živo. Malo sicer pogrešam osebne stike, vendar pa je vseh drugih prednosti več, tako da z možem ostajava na daljavo.

Redna udeležba pa nama omogoča da kljub letom še vedno opravljava iste vaje kot precej mlajši ostali “sotelovadci”.

Bravo in hvala Kinezio kliniki.

KH,