KINEZIONLINE

Brezplačen prvi obisk

KLINIČNI PRISTOP NA DALJAVO

KINEZIONLINE JE ODGOVOR NA VPRAŠANJA

CENA NADSTANDARDNE STORITVE

130 € (10 obiskov)

Koliko je vredno vaše zdravje?

Zdravje kot največja vrednota je rezultat celostne oskrbe telesa zato dopustite
strokovnjakom Fitnes klinike, da drugače pristopijo k obravnavi vašega telesa.
Vključite se v skupino le 8 vadečih in sledite natančnim popravkom kineziologa ter tako vadite varno brez bolečin.

SE ŽELITE PREPRIČATI O KAKOVOSTI STORITVE?

Ne želimo vas zavajati, zagotovite si brezplačen obisk.

MNENJA STRANK

Za moje srečanje s Fitnes kliniko se moram zahvaliti moji soprogi, kamor sva na vadbe pričela hoditi še v času pred Korono. Vadbe v živo so bile odlična priložnost, da sem se seznanil z načinom dela, kot tudi da je trener spoznal moje telesne sposobnosti. Z nastopom omejitev vadbe v živo je bila on-line vadba edina možna rešitev, ki pa se je izkazala več kot enakovreden nadomestek vadbi v živo. Po tej pozitivni izkušnji in prednostih, ki jih ima za mene on-line vadba si težko predstavljam, da bi prešel nazaj v izključno vadbo v živo, razen občasnega osvežitvenega srečanja. Ključne prednosti, ki jih ima za mene on-line vadba so: Prihranek časa, ker se mi na vadbo ni potrebno voziti. Neprekinjenost vadbe - treniram lahko tudi če sem na počitnicah ali na službeni poti iz poljubne lokacije. Presenetljivo odličen pregled pravilnosti izvajanja vaj s strani trenerja in in skoraj individualen pristop zaradi omejitve števila udeležencev na posamezni vadbi.

Andrej G.

39 Let

Meni je Fitnes klinika in vadba z vami res TOP. Opažam viden napredek pri zmogljivosti. Kar pa je bistvo, bolečine v ramenih in v vratu so se mi konkretno zmanjšale. To opazijo tudi trenerji. Vadba v virtualni izvedbi mi je vedno bolj všeč, ker se lahko pridružim tudi na dopustu. Malo vseeno pogrešam druženje v živo in vadbo ob bazenu. Tudi za to bo še priložnost. V življenju je potrebno sprejeti novosti in izzive ki jih srečamo na naši poti.

Nataša Košir,

45 Let

Tako se je začelo – po redni vadbi v Fitnes kliniki, covid s svojimi omejitvami. Online vadba? Vnuki preko zooma pri pouku, jaz pa vadba na daljavo? Že po prvem »priklopu« so se vsi dvomi razblinili. Oseben pristop ohranjen, prilagajanje posamezniku glede na morebitne gibalne omejitve ali manjkajoče pripomočke, zagotovljeno. Nadzor pri izvajanju vaj ni izostal.

Danes – sem vesela te oblike vadbe. Domače okolje, ni izgovorov glede vremena, zastojev na cesti ipd., lahko pomeni tudi dodatno sproščenost. Malo pogrešam stik z vadečimi in vaditeljem v živo s kakšnim klepetom in kavico po vadbi. Pa saj je le redko čas, ker vsak hiti k svojim obveznostim. Bistveno je, da skrbimo za ohranjanje in nadgrajevanje gibljivosti, ravnotežja in moči. Strokovna in prijazna ekipa Fitnes klinike je garancija za to ne glede na vse oblike, ki jih nudi.

Branka,

71 Let

Najina zgodba z Fitnes kliniko se je pričela že par mesecev po otvoritvi Klinike. Naključje je hotelo, da sem si tistega leta zdrobila kost v kolenu in sem po zaključeni fizioterapija ostala prepuščena sami sebi. Pričela sem z vodeno vadbo pri Vidu kar 2x na teden in z ciljanimi vajami za krepitev muskulature hitro prišla nazaj v formo. Navdušila sem še moža in skupaj sva hodila v Fitnes kliniko ves čas do prihoda Covida, ki je močno razburkal naša življenja. Vendar pa se je obenem pojavila res idealna rešitev za celodnevno zaposlene kot sva midva. Najina telovadba je prešla na Zoom in od takrat telovadila od doma. Nama je to idealno saj nama omogoča racionalnejšo izrabo prostega časa. Sliši se neverjetno vendar zoom omogoča prav enak nadzor naših trenerjev nad izvajanjem vaj kot telovadba v živo. Malo sicer pogrešam osebne stike, vendar pa je vseh drugih prednosti več,tako da z možem ostajava na vadbi na daljavo. Kdor si želi lahko telovadbi pridruži tudi iz potovanj v tujini. Redna vadba pa nama omogoča da kljub letom še vedno opravljava iste vaje kot precej mlajši ostali “sotelovadci”. Bravo in hvala Fitnes kliniki.

KH,

60 Let

SE ŽELITE PREPRIČATI O KAKOVOSTI STORITVE?

Ne želimo vas zavajati, zagotovite si brezplačen obisk.